Als je rijlessen neemt wil je natuurlijk maar één ding: zo snel en goed mogelijk je rijbewijs halen. Vind je één keer per week niet genoeg, dan is er nu voor jou een andere mogelijkheid, namelijk de:

Snelcursus

website 030De snelcursus is de manier om op ‘maximum snelheid’ je rijbewijs te halen. Afhankelijk van je aanvangsniveau en tijden dat je kunt lessen, is het mogelijk om in minimaal acht weken je rijbewijs te halen. Wij hanteren deze acht weken omdat je ook tijd nodig hebt om de geleerde stof te verwerken. Uiteraard blijft je eigen veiligheid een belangrijk onderdeel, voor als je straks alleen in de auto zit. Er wordt twee uren achter elkaar les gegeven, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de concentratie optimaal blijft.

Pakketten

website 031Bij een snelcursus kun je het beste uitgaan van één van onze pakketten. Welk pakket het meest voor jou geschikt is kunnen we de eerste les samen bekijken. Het is echter onmogelijk om na een uurtje lessen precies te zeggen hoeveel lessen je nodig hebt. We kunnen natuurlijk wel een goede schatting maken. Zou je minder lessen nodig hebben krijg je het resterende lesgeld gewoon terug. Heb je een paar lessen extra nodig kan dit natuurlijk ook.

CONTACTGEGEVENS

Anjelierstraat 26C | 6414 EV Heerlen
rijschoolvrolings.nl
info@rijschoolvrolings.nl